dilluns, 28 de maig de 2012

Un diumenge al Cosmocaixa

El passat dematí del diumenge 13 de maig, una vintena de companys  vam fer la sortida accessible al Cosmocaixa. Quan passaven una mica de les onze, ens vam trobar tot el grup a l’entrada del museu. Allà ens esperava en Llorenç Blasi, el guia de la visita, que es va encarregar de facilitar-nos l’accés durant tot el recorregut amb les seves excel·lents descripcions (fins i tot les de la primera hora, les del péndol de Foucaul i l’evolució de la Terra, que no les teniem pas previstes!).

Els joves d’AxD de Barcelona no només vam poder gaudir de les activitats del museu.; a més, vam poder conèixer molta gent, d’entre els quals hi havia dos xiquets d’Elx que, com ens van explicar, eren a la ciutat per celebrar un aniversari. També ens van acompanyar en la visita l’Anna i el Kevin, dos estudiants de Comunicació Audiovisual que realitzaven un treball sobre l’audiodescripció.

Cap a un quart d’onze, varem iniciar una visita introductòria al museu per, tot seguit, accedir al taller del Toca-toca. En aquesta interessant activitat, que com es dedueix del seu nom està perfectament adaptada per persones amb baixa visió, varem tenir l’oportunitat de conèixer i palpar diversos animals d’arreu del món, des d’una estrella de mar fins una llarga i gruixuda boa, tot passant per un mil peus o un eriçó de mar.

Ja a les dotze, ens varem dirigir al Bosc Inundat, una recreació de la selva amazònica que ens va portar des del subsòl, amb formiguers, arrels i peixeres de grans dimensions; fins a l’exterior, on varem poder gaudir de la flora i la fauna tropical, a més d’una xafogor i una pluja que ens varen sorprendre.

En haver acabat varem anar a dinar tots junts i varem gaudir d’una agradable tertúlia que, ben aviat, tornarem a repetir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada