dimarts, 3 de juliol de 2012

Pícnic i visita al Parlament de Catalunya

Des d’Assemblea per la Diversitat hem organitzat per al proper divendres 13 de juliol una sortida que creiem que pot ser d’allò més interessant per a tothom.
Es tracta de dinar tots junts de pícnic al Parc de la Ciutadella i, en haver dinat, visitar el Parlament de Catalunya de forma adaptada. Aquesta activitat és totalment gratuïta tot i que s’ha de tenir en compte que cadascú ha de portar el seu propi dinar.
El punt de trobada serà el hall superior de l’estació d’Arc de Triomf a les 12:45. Des d’allà ens dirigirem tots junts fins al Parc on triarem una bona ombra per dinar a la gespa. Després anirem al Parlament on la guia ens explicarà de forma amena la història i el funcionament del nostre Parlament. 
El Parlament de Catalunya és un dels més antics del món i és la institució que representa els interessos i les voluntats dels ciutadans d’aquest país, vehiculats a través de les eleccions i els partits polítics.
Com sempre recordeu que per poder assistir-hi hauríeu de posar-vos en contacte amb nosaltres pels mitjans habituals per reservar plaça.
Animeu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada