diumenge, 23 de desembre de 2012

Festa Nit Boja 2012

Com cada any per aquestes dates, l’ONCE ha celebrat el dia de Santa Llúcia (la seva patrona).  Per a fer-ho, l’organització ha programat un seguit d’activitats dirigides a diferents públics.
Una d’aquestes ha estat la Festa de la Nit Boja, destinada a la diversió dels més joves. Es va montar a la mateixa Delegació Territorial de l’ONCE Barcelona, i com a joves afiliats que som, AxD hi va ser (majoritàriament per primera vegada).
A diferencia del que passa sovint, aquesta festa estaba oberta a tots els afiliats, independentment de la seva condició política o apolítica. És per això que donem les gràcies als organitzadors, i engresquem a continuar amb aquesta dinámica. Conglutinar tota la gent jove sigui amb l’objectiu que sigui sempre és bo.
L’Organització és de tots els seus afiliats, i per això, hauria de ser més corrent programar activitats tant de lleure com de fórums d’opinió respecte a les realitats dels joves afiliats. Els membres d’AxD que hi vam assistir varem gaudir molt i varem passar una molt bona estona en grup. Per tot això, agraïm de nou als organitzadors, i demanem que la filosofia d’obertura d’aquesta festa, s’estengui en molts d’altres àmbits de l’institució tancats hermèticament per aquells joves apolítics però amb moltes ganes i idees a aportar en l’àmbit de l’inclusió social de les persones amb diversitat funcional.

Alba Mestres (@bins_mes3)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada