divendres, 27 de desembre de 2013

Bones festes!

Assemblea per la Diversitat us desitja que acabeu de passar unes molt bones festes de Nadal i que tingueu una gran entrada d'any, però molt especialment us volem desitjar que els Reis Mags d'Orient us portin tot allò necessari perquè el 2014 que aviat encetarem compleixi els vostres anhels i desitjos tant individuals com col·lectius.
Nosaltres per la nostra banda seguirem treballant amb més forces que mai i amb la mateixa il·lusió de sempre per construïr una societat més justa i accessible per a les persones amb diversitat funcional del nostre país, lluitant molt especialment pels drets del jovent amb discapacitat visual, amb la mà extesa a tothom però sense renunciar als nostres drets i valors, defensant sempre allò que creiem just.
A la imatge podem veure una concorreguda rambla d'una ciutat del nostre entorn, de nit i amb una decoració conformada per unes boles de llum i unes gotes d'aigua que van caient. A la part inferior esquerre hi ha el logotip d'AxD amb el lema #SomDiversitat i a la dreta hi ha la frase "Assemblea per la Diversitat us desitja bones festes i un pròsper i feliç 2014".


1 comentari:

  1. Nosaltres també us desitjem que tots els vostres projectes es facin realitat. La descripció de l'imatge es molt bona, felicitats.

    ResponElimina