dissabte, 22 de març de 2014

Activitats organitzades pel dissabte 29 de març de 2014.

       Des d'Assemblea per la Diversitat hem programat una diada plena d'activitats pel proper dissabte 29 de març. L'objectiu d'aquesta serà un cop més, apropar la cultura i les eines d'accessibilitat en aquest àmbit a tots els interessats, així com fomentar l'autonomia personal de les persones amb diversitat funcional visual.
En primer lloc, visitarem la Biblioteca Sagrada Família on els técnics de la instal·lació juntament amb els encarregats de l'Institut Municipal de la Discapacitat ens explicaran les mesures d'accessibilitat de que disposa l'equipament municipal. Serà una ocasió immillorable perquè tots els estudiants i curiosos puguin assabentar-se de les eines técniques i personals que hi ha al nostre abast. El punt de trobada serà a la sortida del Metro de Sagrada Família de la Línia 5 a les 10:40 del matí.  Tots els interessats hauran de contactar amb l'assemblea mitjançant el correu electrònic assembleadiversitat@gmail.com per poder afegir-se al grup d'assistents.
En pic acabem la visita, ens dirigirem amb transport públic cap al recincte del CosmoCaixa. Allà hi farem un picnic comú en el que aprofitarem per tractar temes ja oberts en assemblees anteriors. En acabar de dinar, a les 16:00 h, entrarem dins l'espai d'exposicions on l'audiodescriptor Llorenç Blasi ens farà accessible la visita titolada "Hominids".
Per acabar tornarem tots junts fins un punt de la ciutat on hi hagi diversitat de transports públics i tothom pugui marxar cap el seu destí de forma autònoma. 
Totes les activitats esmentades seran gratuites, de manera que només caldrà fer-se càrrec del preu del transport i el dinar (picnic).
Us animem a tots a venir, conèixer.nos i gaudir plegats d'una jornada de convivència i apropament a la cultura del nostre pais.

Assemblea per la Diversitat

#SomDiversitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada