dimarts, 2 de setembre de 2014

11s2014: Amb V de Diversitat

Com cada any, el dia Onze de Setembre es celebra la Diada Nacional de Catalunya, una jornada festiva per reivindicar els drets del nostre país. Enguany, però, l’ocasió es torna més important ja que es compleixen 300 anys de la derrota dels austriacistes a la Guerra de Successió amb la caiguda de la capital catalana, si bé és cert que Mallorca va aguantar fins a l’any 1715.  La derrota enfront dels borbons va suposar la pèrdua dels drets i llibertats nacionals catalanes i l’inici del procés d’assimilació per part del Regne de Castella. 
Enguany, coincidint amb la voluntat del poble català d’exercir el Dret a Decidir amb la consulta de dia 9 de novembre, s’ha organitzat una V per tal d’escenificar les ganes de democràcia de la ciutadania de Catalunya.
Des d’Assemblea per la Diversitat, com a associació integrant del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD) no podíem faltar a aquesta important cita com a defensors de la democràcia, la pluralitat i la llibertat.  A més dels membres d’AxD altres col•lectius d’invidents i deficients visuals del país (com Cecs.cat) també hi participaran amb nosaltres.
D’aquesta manera, volem convidar a tothom que comparteixi aquest anhel de llibertat que es posi en contacte amb nosaltres per inscriure’s al mateix tram de la V. És una jornada molt important per visibilitzar l’adhesió del col•lectiu d’invidents a la voluntat de construir un país millor, una societat que defensi valors com la voluntat, la vitalitat, la virtut o la valentia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada