dilluns, 9 de març de 2015

Et fas Voluntari d’AxD?

Com segurament ja sabeu, Assemblea per la Diversitat és una associació petita però en constant creixement i formada integrament per joves amb diversitat funcional visual. Tot i que un dels nostres principals pilars és l'autonomia personal dels joves cecs i amb baixa visió, creiem també que una figura necessària pel nostre grup, és la del voluntari.

Pensem que si introduïm aquests nous membres, potenciarem des de dins aquells valors que sempre ens han dut a ser qui som: la suma de capacitats, el treball en xarxa, la solidaritat, la cooperació i la diversitat entre altres.

Creiem que els voluntaris podrieu enriquir molt el nostre projecte, ja que, coneixerieu de primera mà persones amb ceguesa i deficiència visual, i serieu testimonis dels passos endavant de l'associació tot col·laborant en aquelles tasques en que, a vegades, per nosaltres sols ens trobem certes limitacions.

Per posar-vos alguns exemples en les àrees en que ens podrieu ajudar esmentarem: 
1) Acompanyament en activitats organitzades per l'associació: siguin de caire cultural, esportiu o d'oci. Periodicament fem sortides accessibles en les que l'ajuda d'un voluntari podria oferir-nos un punt de vista diferent del nostre entorn
2) Col·laboració en tasques administratives de l'associació: malauradament encara hi ha certes tasques burocràtiques que s'han de fer sobre paper o mitjançant llocs webs poc accessibles. Mentre lluitem perquè aquestes limitacions desapareixin, el suport dels voluntaris ens pot ajudar molt i molt.

Per tot això i per moltes coses més, us volem animar a ser voluntaris d'AxD! Creiem que seria una molt bona experiència per vosaltres i per nosaltres! Tots podem aportar coses i enriquir-nos mutuament. Així doncs, aquells que tingueu ganes de col·laborar i implicar-vos en el nostre projecte, independentment de factors com la vostra formació, ocupació, edat etc. contacteu amb nosaltres mitjançant el correu assembleadiversitat@gmail.com i us demanarem que ompliu la butlleta d'inscripció, on podreu indicar els vostres interessos i disponibilitat.

Podeu desar una còpia del document per desprès emplenar-lo i enviar-lo en aquest enllaç.

Assemblea per la Diversitat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada