dimarts, 17 de març de 2015

Gran setmana per l'Assemblea!

Bones! :)

Amb aquest petit text volem donar-vos les gràcies a tots per ajudar-nos tant aquesta darrera setmana! :) 
Podríem dir que ha estat una setmana molt i molt productiva per Assemblea!!

Com segurament ja sabeu, vam impulsar juntament a altres entitats la Plataforma Carrers per a Tothom i vam organitzar la Manifestació del 14M al Passeig de Gràcia en contra de la proliferació de les plataformes úniques. 
Les onze entitats convocants, vam aconseguir que tot i la pluja, més de 200 persones s'apleguessin al Passeig de Gràcia i reivindiquessim junts uns carrers amb una accessibilitat universal real!
Per nosaltres va ser tot un plaer ser-hi, i poder col·laborar en tasques com l'elaboració de la Pancarta (amb el lema No ens fa cap GRÀCIA el nou Passeig de GRÀCIA), la organització prèvia, la difussió, la comunicació als mitjans etc.

Alhora, el divendres 13M, vam organitzar una Assemblea Temàtica de Transports, la qual valorem avui com un èxit! No només vam aconseguir compartir opinions molt útils referents a temes com l'accessibilitat als transports, sinó que l'assistència de nous membres de diferents àrees geogràfiques va donar un valor afegit molt valuós a la trobada. Gràcies a tots, vam poder fer una anàlisi més àmplia i exhaustiva de l'estat del transport tant a nivell de Barcelona ciutat, com a nivell de l'Àrea Metropolitana (AMB), les rodalies i les localitats més llunyanes i petites amb serveis de menor freqüència i amb pitjor accessibilitat.

També el divendres, i gràcies a l'Espai Jove la Fontana, vam poder enregistrar el nostre primer video com a entitat juvenil!

Paral·lelament, el 14M, vam assistir a la 50a Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de Barcelona. En aquesta, es va aprovar l'entrada al secretariat de la nostra entitat, i vam presentar una resolució a favor del vot accessible a les eleccions municipals per les persones amb diversitat funcional, que va ser també aprovada.

Ara, durant aquesta setmana, membres de l'entitat assistirem al Curs de Gestió de Projectes, ofert pel Centre de Recursos per a les Associacions Juvenilsl de Barcelona (CRAJB) amb l'objectiu de seguir aprenent i disposar de més eines per fer créixer l'entitat.

En conclusió, voelem dir-vos que estem MOLT CONTENTS i que MIL GRÀCIES a tots per creure en Assemblea per la Diversitat! Tant als voluntaris, com als membres, com a les noves incorporacions, us agraïm la confiança i suport incondicional!


Abraçades, i recordeu, Junts #SomDiversitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada