divendres, 14 d’agost de 2015

Renfe ens discrimina cada dia més

Tal com informen diversos mitjans, l’empresa pública Renfe ha incrementat les comissions que cobra per les vendes i gestions dels bitllets a la taquilla del 3,5% al 5,5%. 
És a dir, a partir d'ara comprar a taquilla sortirà més car. Això, sumat a la impossibilitat d’adquirir bitllets de forma autònoma per part de les persones amb problemes visuals, suposa un greuge encara més gran per aquest col•lectiu que, a més d’haver perdut bona part dels avantatges de la Targeta Daurada amb el nou sistema tarifari, es veurà ara penalitzat per la compra de bitllets a taquilla. 
A més del nostre col•lectiu, aquesta política afecta a la gent gran, que no acostuma a fer servir Internet, i els turistes. 
 El sindicat CCOO ha criticat que aquest increment s'ha fet en ple mes d'agost i sense avisar prèviament i, a la llarga, pot posar en perill un miler de llocs de feina d’Adif. 
D'altra banda, CCOO ha recordat a través d'un comunicat que Adif ja va suprimir la venda anticipada durant els caps de setmana i festius a Madrid i Barcelona, cosa que, segons el sindicat, no passa en cap empresa ferroviària d'Europa.

Foto: @Maquinistilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada